EHS
EHS

Samenvatting: Autologe immuuncel therapie, toegepast in Japan, helpt nu het Vinmec-ziekenhuis bij de behandeling van kankerpatiënten in Hanoi, Vietnam, na technologieoverdracht door GN CorporationTOKIO–()–Behandeling van kanker met behulp van de eigen immuuncellen, natural killer (NK)-cellen en T-cellen, autologous immune enhancement cell therapy (AIET) genoemd, toegediend samen met conventionele chemotherapie, radiotherapie en chirurgie, toegepast in Japan voor long wordt nu aangeboden in het Vinmec-ziekenhuis, Hanoi, Vietnam, na technologieoverdracht door GN Corporation. Voor deze behandeling komen nu kankerpatiënten uit omringende landen naar het Vinmec ziekenhuis. Autologe immuun celtherapie, gereguleerd door de regeneratieve geneeskundewet in Japan, maakt gebruik van in het laboratorium uitgebreide autologe immuuncellen, zonder dierlijke eiwitten of genetische manipulatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Source link

EHS
Back to top button