EHS
EHS

Samenvatting: Uitbreiding van AESARA Europe met de aanstelling van Market Access Expert, Sameera TakCHAPEL HILL, N.C. & TORONTO & LONDEN & ZUG, Zwitserland–()–AESARA (www.aesara.com) is verheugd de benoeming aan te kondigen van ervaren Market Access Executive Sameera Tak, MSc, in het European Strategic Partnerships-team.

Sameera sluit zich aan bij AESARA met meer dan 16 jaar ervaring in de innovatieve biotech- en farmaceutische sector. Sameera zal klinische operaties en toeleveringsketen bestrijken, evenals AESARA’s kernservicegebied van waarde- en toegangsstrategie en operaties. Ze brengt een gedifferentieerde breedte van ervaring en diepgaande expertise mee in haar adviesrol als peer thought partner voor industriële klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Source link

EHS
Back to top button