EHS
EHS

Samenvatting: Medidata kondigt snelle uitbreiding van haar Sensor Cloud Network aan met de toevoeging van 10 vernieuwers op het gebied van gezondheidstechnologieNEW YORK–()–Medidata, een bedrijf van Dassault Systèmes, heeft aangekondigd dat 10 zeer innovatieve organisaties zich hebben aangesloten bij haar baanbrekende Sensor Cloud Network. AliveCor, Aural Analytics, Biobeat, Blue Spark Technologies, Glooko, Indie Health, University of Arizona, Carnegie Mellon University, University of Rochester en University of Vermont maken nu deel uit van de eerste sector overschrijdende samenwerking gericht op het oplossen van de uitdagingen met betrekking tot sensor integraties, standaardisatie van sensorgegevens en de ontwikkeling van nieuwe digitale biomarkers en algoritmen. Deze zullen helpen om nieuwe digitale eindpunten te creëren die zich kunnen vertalen in effectievere behandelingen en betere gezondheidszorg voor patiënten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Source link

EHS
Back to top button