EHS
EHS

Samenvatting: Resultaten van fase 2-onderzoek van fazirsiran bij patiënten met alfa-1-antitrypsinedeficiëntie gepubliceerd in New England Journal of MedicineOSAKA, Japan & PASADENA, Californië–()–Takeda (TSE:4502/NYSE:TAK) (“Takeda”) en Arrowhead Pharmaceuticals Inc. (NASDAQ: ARWR) hebben vandaag aangekondigd dat de resultaten van een fase 2 klinische studie ( AROAAT-2002) van onderzoeksfazirsiran (TAK-999/ARO-AAT) voor de behandeling van leverziekte geassocieerd met alfa-1 antitrypsinedeficiëntie (AATD) werden onlangs gepubliceerd in de New England Journal of Medicine (NEJM) en gepresenteerd in een mondelinge presentatie op The International Liver Congress™ 2022 – De jaarlijkse bijeenkomst van de European Association for the Study of the Liver (EASL). Het NEJM-artikel werd online gepubliceerd voordat het gedrukt werd en is getiteld: “Fazirsiran voor leverziekte geassocieerd met alfa-1 antitrypsinedeficiëntie.” De EASL-presentatie was getiteld: “Reductie van intrahepatische Z-AAT-synthese door Fazirsiran vermindert de belasting van de bolletjes en verbetert de histologische metingen van leverziekte bij volwassenen met alfa-1-antitrypsinedeficiëntie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Source link

EHS
Back to top button