Smiths Medical en Ivenix werken samen om infusiebeheer te revolutioneren met allereerste uitgebreide reeks infusieoplossingen in de Amerikaanse gezondheidszorg
MINNEAPOLIS EN BOSTON–(BUSINESS WIRE)–Smiths Medical, een wereldwijde leider op het gebied van medische hulpmiddelen, heeft vandaag aangekondigd dat het een exclusief partnerschap is aangegaan met Ivenix, Inc. waarmee de bedrijven worden gepositioneerd als de eerste in de VS die een uitgebreide reeks oplossingen voor infusiebeheer aanbiedt om te voldoen aan de gezondheidszorgbehoeften in alle aspecten van de zorg. Het langetermijnpartnerschap, dat een strategische investering van Smiths Medic

Source link

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy